Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar. En Hélène V. wil jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen. 

Een gezonde huid is een keuze

Uiteraard lig je zelf mee aan de basis van je succes. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Het verzorgen van je huid, je grootste orgaan, zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Healthy Skin. Happy Me.

Om het voor jou eenvoudig te maken concentreren wij ons op het totale plaatje. Voor de verzorging van je huid werken we vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en als finishing touch gezonde minerale make-up (jane iredale). Deze merken zijn heel bewust gekozen door ons en vormen de basis voor onze Healthy Skin. Happy Me. aanpak. Hélène V. is dan ook officiële distributeur van deze merken in België, Nederland, luxemburg en Frankrijk.

Met Hélène V. weet jij perfect hoe je elke dag stralend, comfortabel en gezond kan starten.

 

Waar wacht je nog op? Een healthy happy skin... het kan!

Onze filosofie

Als jij goed voor je huid zorgt, zorgt je huid ook goed voor jou. Ze beschermt je tegen invloeden van buitenaf, regelt de temperatuur en het vochtgehalte van je lichaam en helpt je om vitamine D aan te maken. Daarom: draag zorg voor je huid en omring ze met liefde. Je hebt er tenslotte maar één.

Hélène V. schenkt je alles wat je nodig hebt om je huid gezond te maken en te houden. We delen graag onze kennis en ervaring zodat je goed weet hoe je het best met je huid omgaat.

Je huid is een open boek - als je weet hoe je ernaar moet kijken. Die rode gloed op je wangen? Was het de snijdende wind? Heb je een te droge huid? Of heb je lekker in het zonnetje gezeten? Je huid weet wat er gaande is en reageert daarop.

De vraag is: reageer jij juist op je huid? Hélène V. leert je om te luisteren naar je huid, om te begrijpen wat ze je vertelt en daar naar te handelen. Zo hou je je huid gezond en zie je er altijd stralend uit.

Je huid leeft voortdurend met je mee. Elke seconde van de dag. Wat jij doet of net niet doet, bepaalt dus de gezondheid van je huid mee.

Hélène V. bekijkt het totale plaatje en denkt vanuit een totaalconcept over de complete wetenschappelijk onderbouwde verzorging van je huid: van binnenuit met essentiële voedingsstoffen en aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten en minerale make-up.