Winterblues, weg ermee

De feesten zijn voorbij, de kerstboom is opgeborgen, de zon heeft zich al meer dan een maand niet meer laten zien en het duurt nog zo lang vooraleer we op vakantie kunnen.

Lees meer...

Evy Gruyaert: The happy presenter

Toen ik 16 jaar geleden eerder toevallig in een talentenwedstrijd bij de VRT belandde en die ook won, kwam ik onverwacht in de mediawereld terecht.

Lees meer...

Steffi Vertriest: minerale make-up jane iredale

Wie mijn verhaal wat kent die weet dat ik ook ‘groene’ cosmetica heel belangrijk vind. Het was samen met gezonde voeding één van de eerste stappen die ik gezet heb. Al die troep met al die chemische stoffen eruit en back to nature.

Lees meer...

Clo Clo: mijn dagelijkse make-up routine

Heb je het druk en weinig tijd? Ik ken het gevoel! Net zoals veel mensen leid ik een busy leven en probeer ik mijn tijd efficiënt in te delen. Zo doe ik dat niet alleen met ...

Lees meer...

Voedingssupplementen voor je huid

De laatste trend in huidverzorging? Geen crèmes, gels of serums maar wel voedingssupplementen en nog meer dan dat huidsupplementen. Je kan je dus niet alleen mooi smeren maar ook slikken. Huidverzorging die werkt van binnenuit.

Lees meer...

Een stralende huid na de zomer

We genieten vandaag nog even van een zonnige dag, maar we merken dat de zomer echt wel voorbij is: de kinderen gaan terug naar school, de files zijn opnieuw langer en de dagen zijn al wat korter. Als je de balans van de zomer opmaakt...

Lees meer...

Goedele Leyssen: mijn jane iredale beautytips

Ik heb iets te vieren, want sinds kort ligt MoodFood in de winkel, mijn derde boek al! MoodFood gaat over de connectie tussen onze emoties en ons lichaam en over hoe we onszelf zowel gezonder als gelukkiger kunnen eten...

Lees meer...

Gezonde huid, de totaalaanpak van Hélène V.: ik heb het getest

Door Sarah B.: ik mag van geluk spreken: als 30-jarige vrouw combineer ik acné met eerste rimpeltjes. Ik was dan ook maar al te blij toen ik als winnaar uit de bus kwam van de “Bye Bye Acne” wedstrijd.

Lees meer...

Weet jij wat in jouw lipstick zit?

Fijn en elegant als Greta Garbo, vol en rood als Marilyn Monroe, sterk afgelijnd als Pamela Anderson of maxi zoals Kylie Jenner. Al deze iconen hebben iets gemeen met elkaar. Ze hebben een mond om u tegen te zeggen en statement lippenstift.

Lees meer...

Veilig zonnen: een must

We hebben het er al vaak over gehad: veilig zonnen. En ja, soms zien we ogen rollen als we erover beginnen. Maar … het is en blijft superbelangrijk. Je hebt tenslotte maar één huid, koester ze en draag er zorg voor.

Lees meer...

Martine Prenen: op bezoek bij Hélène V.

Of ik een stukje wilde schrijven voor de blog van mijn favoriete verzorgingsproducten? Ja, graag! Maar met slechts 500 woorden is dat een moeilijke opdracht.

Lees meer...

Een natuurlijke make-up look

Een mooie natuurlijke make-up look... Eruitzien alsof je slechts 2 minuten nodig had om er helemaal wauw en stralend uit te zien. Wil jij het ook graag? Wij kunnen je helpen.

Lees meer...