Clo Clo: mijn dagelijkse make-up routine

Tekst en beeld door Clo Clo

Heb je het druk en weinig tijd? Ik ken het gevoel! Net zoals veel mensen leid ik een busy leven en probeer ik mijn tijd efficiënt in te delen. Zo doe ik dat niet alleen met mijn werk, vrije tijd en sport, maar ook met mijn dagelijkse make-up routine. Die is namelijk ongeveer elke ochtend hetzelfde, waardoor het heel erg vlot gaat. Zo kom ik met beperkte tijd en de juiste producten van jane iredale toch elke keer weer fris voor de dag.

Nadat ik me heb gedoucht en mijn huid heb verzorgd, maak ik een lekker en gezond ontbijt. Ik weet meestal al wat ik ga aandoen die dag, gezien ik de avond voordien  wanneer ik in bed lig – er al even over heb nagedacht. Dan neem ik mijn make-up tasje en ga ik bij mijn spiegel aan het raam staan. Ik vind het erg belangrijk om me in daglicht te kunnen opmaken, gezien ik altijd voor een heel natuurlijke look ga.

Interior Beauty

Ik begin met mijn Glow Time BB crème en breng deze aan met de Blending Brush. Sinds een jaar ongeveer gebruik ik deze BB crème en ik ben echt een grote fan: mijn huid heeft er nog nooit zo goed uitzien! Nadien gebruik ik de Bronzer om een gezond kleurtje op mijn huid aan te brengen. Vervolgens neem ik de Smooth Affair for Eyes, nog een product waar ik gek van ben. Ik doe het op mijn oogleden, maar gebruik het ook als highlighter boven mijn kaaklijn, op de brug van mijn neus en in het kuiltje van mijn lip. Ik doe nog wat mascara aan en werk af met de LipDrink lipbalsem of de PureGloss lipgloss, afhankelijk van de gelegenheid. Als ik een styling gepland heb ga ik voor de voedende lipbalsem, die is erg praktisch, wanneer ik een meeting op de agenda heb staan kies ik de lipgloss, omdat dat iets specialer is.

Een beetje meer...

In het weekend mag het net iets meer zijn. Dan gebruik ik graag de Eye Shadow Kit met een natuurlijke tint of durf ik soms zelfs eens te gaan voor een glamoureuze look. Daarbij breng ik een lijntje aan boven mijn ogen met de Mystikol Powdered Eyeliner. Het borsteltje zit heel makkelijk in de hand waardoor ik in één vlotte beweging een lijn kan trekken. Om alles te fixeren werk ik af met de Hydration Spray. Deze zorgt ervoor dat mijn make-up goed blijft zitten, erg handig!


Over Anne-Catherine 

Anne-Catherine Gerets (Clo Clo) is een interieurjunkie met grote voorliefde voor Scandinavisch design, kleurrijke feestjes en stijlvolle inrichting. Ze geeft interieurworkshops, creëert content voor merken als Bosch, Colora, IKEA, Dille & Kamille en Veritas, is redactrice voor Libelle en vtwonen… En inspireert dagelijks haar vele volgers op Instagram (@ANNECATHERINE_CLOCLO)

Reacties

Reageer op dit artikel

Een reactie plaatsen

Vergelijkbare posts