MIJN VERHAAL: HET FESTIVAL

Wanneer je jong bent, wil je jouw dromen waarmaken. Zelfvertrouwen kan dan enorm beïnvloeden of je jouw potentieel benut of hoe je kansen mist. Enkele vlekjes op je gezicht kan je aan, maar een rug boordevol vlekken houdt je al snel tegen om een topje of kleedje met spaghettibandjes te dragen.

Hannahs huidtherapeut gaf haar topische Vitamine A en werkte samen met Hetty om haar aan te moedigen om de Skin Vit A+ huidsupplementen te nemen. De volgende maanden ging Hannah regelmatig naar haar huidtherapeut. Ze gebruikte verschillende topische oplossingen en nam dagelijks 2 Skin Accumax huidsupplementen.

Na 6 maanden zag Hannah een opvallend verschil in de kwaliteit van haar rug. Ze kon haar droom waarmaken en ging naar het V Festival in een topje met spaghettibandjes en voelde zich net als haar vriendinnen.

“Sinds ik het afgelopen jaar om de paar maanden naar mijn therapeut ga, is mijn huid veranderd. Ik voel me zelfverzekerd om uit te gaan met weinig of geen make-up en topjes met spaghettibandjes te dragen. Dat zou ik enkele maanden geleden nooit gedurfd hebben.”

- Hannah

MIJN VERHAAL: DE WERKENDE MOEDER

Ik heb al sinds mijn jonge tienerjaren een probleemhuid en ik heb elk product op de markt uitgeprobeerd, van de pil en antibiotica tot acupunctuur en kruidenremedies.

Ondanks mijn juist voedingspatroon werd het probleem alsmaar erger door het voortdurend reizen en de eindeloze overuren. Na een lange vlucht stond mijn gezicht vol puistjes, ook al was mijn huid zeer droog.

Enkele jaren geleden stelde mijn therapeut me Skin Accumax voor. Eerst nam ik ze niet omdat ik probeerde zwanger te worden. Maar na de geboorte van mijn eerste kind, begon ik geleidelijk verbetering te zien. De acne op mijn gezicht, rug en schouders was na drie maanden verdwenen.

Mijn strijd met mijn onvoorspelbare huid is voorbij. Af en toe heb ik er nog eens last van wanneer ik op reis ga. De stress van voltijds te werken en te zorgen voor twee kinderen die jonger zijn dan vier laat soms zijn sporen na! Maar de tijd van alle schoonheidsmagazines te doorbladeren en op zoek te gaan naar het nieuwste “wonderproduct” is al lang voorbij. 

Zoveel jaren aan puistjes peuteren en ze uitknijpen hebben me enkele littekens bezorgd, maar ook deze zijn aan het vervagen. Ik hoef niet meer te panikeren over last-minute camoufleren in de taxi op weg naar mijn vergadering. Zolang ik nog voldoende Skin Accumax heb, zullen er geen tekenen zijn die mijn lange uren onderweg zullen verklappen.

- Mo

MIJN VERHAAL: DE FAMILIE

Het is jaren geleden dat ik me goed in mijn vel voelde. Op één nacht tijd veranderde mijn frisse gloed in een postmenopauzale huid! Steeds achter een tienerdrieling lopen betekende een steeds droge, rode en schilferige teint.

Mijn schoonheidsspecialist probeerde allerlei combinaties voordat ze over de brug kwam met het Advanced Nutrition Programme. Al bijna twee jaar ziet mijn huid er helemaal normaal uit waardoor ik er veel jonger uitzie en me veel jonger voel.

De mensen kunnen het niet geloven dat ik de vijftig al voorbij ben.

Ik had een zeer opbeurende ervaring toen ik op reis ging naar Australië om mijn nicht te gaan bezoeken die vijf jaar jonger is dan ik. Het eerste wat ze me zei, was: “Kijk eens naar je rimpels.” Ik stond een beetje versteld en antwoordde: “Maar ik heb er geen.”

Ze zei: “Inderdaad!” Ik had me al in jaren niet zo goed gevoeld over hoe ik eruitzag.

Deze supplementen hebben niet alleen mijn leven veranderd. Ze helpen mijn autistische zoon die heel veel last heeft van acne.

Ik liet hem eerst Skin Accumax innemen en zodra zijn teint helderder werd, schakelde ik over naar Skin Vit A+. Zijn zussen die door schoonheid geobsedeerd zijn, zijn zeer jaloers!

Deze supplementen hebben niet alleen mijn leven veranderd. Ze helpen mijn autistische zoon die heel veel last heeft van acne. Ik liet hem eerst Skin Accumax innemen en zodra zijn teint helderder werd, schakelde ik over naar Skin Vit A+. Zijn zussen die door schoonheid geobsedeerd zijn, zijn zeer jaloers!

MIJN VERHAAL: DE PUBLIEKE SPREKER

Toen ik vooraan in de 40 was, kreeg ik last van acne rosacea die uiteindelijk ontaard is in rhinophyma. Deze aandoening zorgt ervoor dat dat de bloedvaten op mijn neus samentrekken zodat hij er zeer rood en bol uitziet, met ontstekingen die het alleen maar erger maken.

Dit probleem is voor iedereen gênant maar persoonlijk vind ik het nog erger omdat ik veel spreek voor een publiek.

De enige optie die mijn specialist me gaf, was een kuur met Roaccutane. Maar ik wou niets nemen met bijwerkingen die voor de rest van mijn leven een invloed zouden kunnen hebben.

Ik ging naar een andere therapeut en besloot om Skin Accumax en enkele ondersteunende supplementen te proberen. De volgende maanden was ik verrast door de indrukwekkende verbetering van mijn toestand, vooral dankzij een volledig natuurlijk product.

Deze supplementen zijn niet bedoeld om medische problemen te diagnosticeren, te behandelen of te genezen. Maar ze hebben een echt verschil gemaakt voor mij. Ik ga nu vol zelfvertrouwen het podium op en ik voel hoe het publiek reageert op mijn positieve energie.

- Michael C.

 

MIJN VERHAAL: DE BRUID

Ik heb altijd een extreem droge huid gehad, maar dat werd pas echt zichtbaar toen ik studeerde voor mijn examens aan de universiteit. Telkens wanneer ik gestrest of uitgeput was, ging de huid onder mijn ogen open en kwam er vocht uit. De huid was zo droog dat ze begon te schilferen en huidschilfers op mijn kleren vielen. Ik was echt beschaamd.

Ik kreeg minder zelfvertrouwen omdat ik geen make-up meer kon dragen wanneer ik naar buiten ging. Hoe meer ik me zorgen maakte over hoe rood en droog mijn huid was, hoe erger het werd. Het was een vicieuze cirkel van opflakkeringen, welke huidverzorgingsmerken ik ook probeerde of welke medicatie mijn dokter ook voorschreef.

Ik ontdekte iets meer dan een jaar geleden het Advanced Nutrition Programme en Skin Omegas+ en Skin Vit A+ hebben mijn leven enorm veranderd. Ik heb nooit een wonder verwacht maar mijn gezicht voelt voor het eerst zacht aan.

Ik krijg soms nog steeds een opflakkering maar die uit zich in een heel klein plekje droge huid. Ik heb geen last meer van pijnlijke jeuk. Het voelt geweldig om make-up te dragen zonder me zorgen te moeten maken dat mijn foundation zal schilferen. Ik kan nu zelfs een klein tasje meenemen omdat ik geen enorme moisturiser meer hoef mee te zeulen.

Ik trouw volgend jaar en ik voel me echt opgelucht dat mijn huid geen problemen meer zal geven.

MIJN VERHAAL: DE TRANSFORMATIE

Ik heb altijd last gehad van rode wangen en het was onmogelijk om ze te verdoezelen, ook niet met heel veel make-up. Met ouder worden werd de roodheid erger en de haarvaten op mijn gezicht zetten uit zodat mijn spatadertjes lelijke grote, rode plekken werden.

Ik probeerde elk concealermerk en elke kleur maar de roodheid bleef altijd zichtbaar. Ik voelde me ongemakkelijk en verlegen wanneer ik naar buiten moest zonder zware foundation die jeukte.

Ik vertelde mijn therapeut dat de roodheid erger werd naarmate ik ouder werd. Zij raadde me een heel andere aanpak aan. Ze analyseerde mijn huid in de Visia en liet me het Advanced Nutrition Programme volgen om de ontsteking te verzachten.

Ik had nooit verwacht dat de gebroken haarvaten helemaal zouden verdwijnen maar de resultaten zijn ongelofelijk. Ik kan de lichte roodheid op mijn wangen camoufleren met een klein beetje concealer met groene ondertoon en een mineraal poeder. De jarenlange zonneschade is ook hersteld. Ik heb het gevoel dat ik er tien jaar jonger uitzie.

- Jane H.