Jij en je huid: jullie zijn er voor elkaar. En Hélène V. wil jullie allebei zien stralen. We willen je inspireren, begeleiden en coachen om je huid optimaal te verzorgen en gezond te maken of te houden. Want van een gezonde huid ga je vanzelf stralen. 

Een gezonde huid is een keuze

Uiteraard lig je zelf mee aan de basis van je succes. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Het verzorgen van je huid, je grootste orgaan, zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Healthy Skin. Happy Me.

Om het voor jou eenvoudig te maken concentreren wij ons op het totale plaatje. Voor de verzorging van je huid werken we vanuit een totaalconcept, wetenschappelijk onderbouwd gaan wij voor een gegarandeerd resultaat. Dit door de huid van binnenuit te ondersteunen met huidsupplementen (Advanced Nutrition Programme), aan de buitenzijde met vitaminerijke verzorgingsproducten (Environ) en als finishing touch gezonde minerale make-up (jane iredale). Deze merken zijn heel bewust gekozen door ons en vormen de basis voor onze Healthy Skin. Happy Me. aanpak. Hélène V. is dan ook officiële distributeur van deze merken in België, Nederland, luxemburg en Frankrijk.

Met Hélène V. weet jij perfect hoe je elke dag stralend, comfortabel en gezond kan starten.

 

Waar wacht je nog op? Een healthy happy skin... het kan!