Interview met Good2B Skin Care Center

Wat was jouw meest memorabele #healthyskinhappyme moment? 

Ik ben heel gelukkig met wie ik ben, wat ik doe en met de mensen die ik dagelijks ontmoet. Elke dag beleef ik wel een “healthyskinhappyme" moment. Het feit dat ik zelf nog vaak geïnspireerd geraak door anderen, op heel uiteenlopende vlakken, en blijkbaar ook zelf mensen inspireer en help om verantwoord om te gaan met hun huid, geeft me een zalig gevoel. Een lach, een dankjewel, de mensen die je gelukkig maakt en laat stralen… dat zijn voor mij de meest belangrijke momenten. 

 

Waarom ben jij voor het Hélène V. Skin Coach label gegaan?

In eerste instantie was ik zeer vereerd dat ik geselecteerd was om deel te nemen want dat was voor mij een erkenning dat ik goed bezig ben. ;-)

Ik voel me nauw verbonden met het Hélène V. totaalconcept en mijn passie is net zoals die van Hélène V.: mensen gelukkig maken en hun huid laten stralen. Ik ben ervan overtuigd dat met deskundig advies, begeleiding en de unieke kracht en synergie van onze merken we kunnen helpen om de huid gezond te maken en te houden.  

Het Hélène V. Skin Coach label staat voor kwaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en service. Dankzij de Hélène V. filosofie ‘Love your skin, Listen to your skin, live towards a healthy skin" kies ik bewust voor het beste. En onze Good2B klanten verdienen ook enkel het beste, op alle vlakken !  

 

Welke bekende persoon zou jij graag eens in je instituut ontvangen en waarom?

In elk geval iemand die van zijn of haar huid houdt en bereid is om samen de reis naar een gezonde en stralende huid te starten.

Ik denk dat Pascale Naessens zo wel iemand is. Daarnaast vind ik haar “Puur” en die puurheid vind je ook terug in onze producten, onze filosofie en onze manier van werken. 

Pascale geeft aan dat ze steeds op zoek is naar “passie”. Gepassioneerde mensen die iets te vertellen hebben. Het zou voor mij een eer zijn mocht ik mijn passie met haar kunnen delen. Dat ze in de regio Mechelen woont, is uiteraard leuk meegenomen. Maar ook Richard Gere zou fijn zijn. 😉

  

Wat is jouw #healthyskinhappyme routine?

Ik vind het heel belangrijk om zelf zoveel mogelijk producten te proberen zodat ik weet hoe iets aanvoelt en hoe je het best gebruikt. Hierdoor kan ik onze Good2B klanten nog beter informeren en adviseren. Dit zorgt er wel voor dat mijn “healthyskinhappyme routine” vrij uitgebreid is.

Ik heb niet de ambitie om rimpelloos door het leven te gaan maar vind een verzorgde en gezonde huid wel heel belangrijk. Als we er langer jeugdig kunnen uitzien is dat fijn meegenomen. "Aging well”, daar voel ik me goed bij. Mijn huid dagdagelijks verzorgen, een gezonde levensstijl en een gezonde geest in een gezond lichaam geeft me dat heerlijke gevoel en maakt mee dat ik de uitdagingen van de dag en het leven makkelijker aankan.

Dit is hoe mijn ochtend en avond routine eruit ziet:

Wat is jouw lievelingsproduct van onze merken en waarom?

Mag ik er echt maar één per merk kiezen? Dat wordt een moeilijke! :-)

Ik blijf het belangrijk vinden te luisteren naar mijn huid en er ook naar te handelen. Afhankelijk van wat mijn huid nodig heeft en hoe ik me voel, kan dit verschillen. Maar vandaag de dag zijn dat:

 

  • Voor Advanced Nutrition Programme: Skin Complete

Waarom: De basis zijn opnieuw vitaminen, Vitamine A verrijkt met vitaminen D én antioxidanten, maar deze keer langs de binnenkant. Het ondersteunt de gezondheid van mijn huid, niet enkel in mijn gelaat maar over heel mijn lichaam. Ik wil graag zo lang mogelijk van een gezonde en mooie huid genieten, maar wel op een verantwoorde en pure manier. 

  • Voor Environ: de Gold Roll CIT

Waarom: Ik wil het maximale uit mijn verzorgingsproducten van Environ halen. Door de micro-perforatie in de bovenste laag van de huid worden de actieve werkstoffen veel beter opgenomen door mijn huid. Ik hoop echt dat meer mensen gaan rollen ! Eens je het onder de knie hebt, duurt het niet lang en je krijgt er fantastisch resultaat mee. Lang leve een gezonde en natuurlijke uitstraling!

Tussen de Environ producten kan ik echt niet kiezen aangezien de reiniging en zuren nodig zijn om de vitaminen op te nemen. Uv-bescherming heb ik nodig om mijn huid te beschermen en de vitaminen hun optimale werking te laten doen. Anders zijn we aan het dweilen met de kraan open en dat zou ik wel jammer vinden.  

  

  • Voor jane iredale: The power of 3 (Amazing Base Loose Powder “Warm Sienna”, de Chisel brush en de Hydration Spray “POMMISST”)

Waarom: Het is voor mij de perfecte finishing touch en met een vleugje minerale make-up voel ik me toch net dat tikkeltje beter en zelfzekerder. Ik geef het eerlijk toe: met deze make-up zie ik er gewoon beter uit dan zonder. Het geeft me een natuurlijke, verzorgde en gezonde look en het maakt me blij. De make-up blijft lang zitten en mijn huid kan blijven ademen.

 

Welke gouden skintip kan jij ons vandaag meegeven?

Hou van je huid! Elke dag! Je hebt er maar één. En leer ook je partner en kinderen hoe ze van hun huid kunnen houden en hoe het te verzorgen. Net zoals iedereen het normaal vindt z'n tanden te poetsen, zou dat met huidverzorging net even normaal moeten zijn. Reinigen, voeden en beschermen blijft de basis van een gezonde huid ongeacht je leeftijd of geslacht. Een gezonde levensstijl hoort er natuurlijk ook bij maar vooral: hou van jezelf, van elkaar en geniet van het leven.  

Ben je tevreden over onze producten en over Good2B, vertel het dan voort. Als u een keer niet zo tevreden bent vertel het ons. Door er samen over te praten, kunnen we aan een oplossing werken. Ons doel is helder: wij zorgen ervoor dat jij tevreden bent!

Meer info over Good2B Skin Care Center? Neem dan snel een kijkje op www.good-2b.be